subota, 29. travnja 2017.

FOTO-Prvi Veseli sat u novim prostorijama Društva Naša djeca Slatina

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Društvo Naša djeca Slatina održalo je prvi sat Dječjeg kutka Veseli sat u novim prostorijama doniranim od strane Hrvatskog Telekoma.

Prostor su članice i članovi DND-a Slatina uređivali 40-ak dana i to uz pomoć šire društvene zajednice koja se uključila kroz veliki broj donatora, volontera, roditelja. Prigodom svečanog otvorenja novih prostorija obnašateljica dužnosti župana VPŽ Sanja Bošnjak uručila je predsjednici DND-a Slatina dar županije-fotoaparat, a zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Miroslav Venus predao je mališanima košaru punu slatkiša.

Vrpcu za službeno otvorenje prerezali su korisnici novih prostorija, odnosno djeca polaznici Veselog sata. Predsjednica udruge Snježana Pačarić istaknula je da joj je želja dobiveni prostor koristiti redovno, te da je suradnja s drugim udrugama itekako poželjna. Prostorije se nalaze na Šetalištu Julija Burgera 5 u dvorišnoj zgradi Hrvatske pošte. (slatina.hr)

Foto :


















Lokalni izbori 2017.
Biraj sigurno!


Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩