srijeda, 26. listopada 2016.

Djeca trećih razreda OŠ Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice te Nove Jošave, posjetili Virovitičko-podravsku županiju

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Učenici trećih razreda Osnovne škole Ivana Brlić Mažuranić Orahovica Virovitica, uz djecu iz Područne škole u Novoj Jošavi, a u sklopu nastavnog programa, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju.

U Velikoj vijećnici, s karakteristikama Virovitičko-podravske županije, upoznala ih je obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i tajnik Županijske skupštine VPŽ Ivan Horvat.

Tom prigodom su učenici OŠ IBM Orahovica pogledali dva promotivno turistička filma o Virovitičko-podravskoj županiji. Uz posjet Županiji, djeca su sa svojim učiteljicama posjetila i Gradski muzej Virovitica, Franjevački samostan i Župnu crkvu sv. Roka Virovitica, Gradsku knjižnicu i čitaonicu Virovitica, ta Izložbu malih vlakova na Željezničkom kolodvoru. (vpz.hr; foto Kristijan Toplak)

Foto :



















-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)