utorak, 6. rujna 2016.

Šverc duhanom

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Jučer, 5. rujna u 14.25 sati, policijski službenici su pri nadzoru prometa u Pitomači zatekli su 49 – godišnjeg vozača kako u osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka prevozi jednu PVC vreću od 10 kilograma ispunjenu rezanim duhanom, koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija.

Nakon kriminalističkog istraživanja slijedi obavijest o prekršaju iz Zakona o trošarinama, te obavijest carinskim uredima u Osijeku i Zagrebu.

Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su utvrdili da je 49 – godišnjak u dva navrata tijekom mjeseca kolovoza 2016. godine, kupio ukupno 20 kilograma rezanog duhana od 44 – godišnjaka sa područja Pitomače. Slijedi podnošenje kaznene prijave.(PU virovitičko-podravska)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)