petak, 23. rujna 2016.

3. listopada u Orahovici će početi nastava za studente fizioterapije

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com¸



Prigodnom svečanosti u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici će u ponedjeljak, 3. listopada 2016. godine, započeti nova akademska godina i početak nastave za prvu generaciju studenata sveučilišnog preddiplomskog studija fizioterapije.

Višegodišnjim radom i upornošću dekana Medicinskog fakulteta u Osijeku Aleksandra Včeva i gradonačelnika Josipa Nemeca, sveučilište u Orahovici postalo je stvarnost. Ponedjeljak, 3. listopada 2016., povijesni je dan za Orahovicu, dan kada Orahovica uistinu postaje sveučilišni grad.

Sveučilišni preddiplomski studij fizioterapije u Orahovici treći je takav studij na području cijele Republike Hrvatske, kojeg imaju samo Split, Osijek i Orahovica. Uzevši u obzir sve studijske programe na svim fakultetima, studij fizioterapije prema poželjnosti studijskog programa nalazi se na drugom mjestu. Nakon završene tri godine sveučilišnog preddiplomskog studija fizioterapije, studenti će biti kompetentni organizirati i provoditi modele primjene fizioterapije, čime su osposobljeni za samostalan rad u zdravstvenim ustanovama, zdravstveno – rehabilitacijskim centrima i drugim objektima zdravstvenog turizma. (orahovica.hr)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)