ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Više od 80 biciklista na Putu Šarana, Slatinčanin Nino Margaretić 3. u svojoj kategoriji

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Na Virovitičkim ribnjacima održana je peta po redu utrka XC Put šarana koji je organizirao Biciklistički klub Bor iz Virovitice.

Ujedno, to je bila i osma rekreativna utrka u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige Giant 2016. Na utrci je nastupilo više od 80 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine… Što se tiče natjecatelja iz Virovitice, u kategoriji Žene, Mateja Cah je bila četvrta, a Mihaela Cergolj peta, dok je u kategoriji Veteran A Ivan Pintera bio peti, a Antonio Bilić 11.

U Veteranima B od „Borovaca“ Igor Bajser je osvojio šestu poziciju, dok je u kategoriji Sport Ivan Vrbanić bio zlatni, Saša Per osmi, a Matko Kolesarić 10.

Na utrci su nastupili i članovi Biciklističkog kluba Lood iz Orahovice. U kategoriji Elite Bojan Gojić je bio sedmi, a Luka Gjajić osmi, dok je u Juniorima Ante Pezić osvojio peto, Tadej Bilić sedmo, a Renato Arsin osmo mjesto. Kod Veterana A Nino Margaretić bio je treći, Mario Vida je bio osmi, a Tomislav Katalinić 12, dok je kod Veterana B Ivan Udorović osvojio također brončano odličje. (vpz,hr/icv.hr)

Foto :














-Zamolba
Poštovani čitatelji molimo Vas da koji put kliknete na reklame ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će značiti puno. Hvala unaprijed.
(Domovina net)