petak, 28. kolovoza 2015.

Privremeno zatvaranje dijela središta grada za promet i parkiranje

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Upravni odjel za gospodarenje prostorom Grada Slatine obavještava građane Slatine, vozače i stanare više stambenih zgrada na Trgu sv. Josipa o privremenom zatvaranju dijela središta grada za promet i parkiranje.
Radi održavanja niza kulturnih, zabavno-estradnih i sportskih manifestacija povodom Dana grada, od sutra  29. kolovoza u 6,00 sati, do ponedjeljka 31. kolovoza u 13,00 sati,  za sav promet cestovnih motornih vozila bit će privremeno zatvoren dio Trga sv. Josipa u neposrednoj blizini fontane, i to dionica nerazvrstane ceste južno od kružnog raskrižja do početka Ulice Ante Kovačića. U tom vremenu neće biti moguće parkiranje u pojasu uz Park 136. slatinske brigade.
Privremeno će biti zatvoren i dio Trga sv. Josipa od kružnog toka do Ulice bana Josipa Jelačića. Javno parkiralište na Trgu sv. Josipa kod gradskog sata bit će privremeno zatvoreno od sutra, 29. kolovoza u 6,00 sati ,do ponedjeljka, 31. kolovoza u 8,00 sati.
Za trajanja privremenih zabrana prometovanja i parkiranja, cestovni promet preusmjeravat će se na ostale gradske ulice, županijske i državne ceste, te na obilaznicu grada Slatine.

Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa