srijeda, 1. srpnja 2015.

„Tražiš posao-dođi u klub“

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Dana 30. lipnja, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Virovitica, u prostorijama Centra za poduzetništvo u Slatini, započela je edukacija prve od ukupno četiri grupe, namijenjena mladim osobama srednjoškolskog obrazovanja do 29 godina starosti, a koja je predviđena u okviru projekta „Tražiš posao-dođi u klub“.
Polaznike su pozdravili i zaželjeli im mnogo usjpeha u radu predstojnik Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Virovitica Ivan Baborski, rukovoditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostave Slatina Elizabeta Falat Ileš, u ime partnera u projketu Razvojne agencije VIDRA Maja Uremović te ravnateljica Centra za poduzetništvo Danijela Marović.
Treninzi Kluba za zapošljavanje čine novi model i pristup u radu s nezaposlenim osobamausmjeren na povećanje njihovih kompetencija te pružanje podrške i pomoći u pronalasku posla. Voditelj i trener klubaTomislav Hegedušić istaknuo je glavnu svrhu Kluba za zapošljavanje, a to je sudionicima pokazati gdje i kako tražiti posao te im kroz konkretne vježbe i primjere dati podršku u jačanju samopouzdanja i pravom pristupu prema poslodavcima.Treninzi će se održavati u prostorijama Centra za poduzetništvo Grada Slatine.
Nositelj ovog projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica, a partner u provedbi je ViIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (hzz.hr/vpz.hr)

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116
































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 

Slatina Trg sv. Josipa