nedjelja, 14. lipnja 2015.

Završna večer “Pjesme Podravine i Podravlja” Pitomača 2015. /FOTO

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Uz Večer etno i folklorskih skladbi, u krcatoj Sportskoj dvorani u Pitomači, završen je 23. glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja. 
Nastupilo je mnoštvo izvrsnih izvođača, među kojima su Đuka Čaić, Krunoslav Kićo Slabinac, Željko Grahovec, Đurđevćice i Žiga, Ivan Mikulić…
23. glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja održan je uz visoko pokroviteljstvo predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a u subotu, 13. lipnja, svečanosti je nazočio njen izaslanik, savjetnik Vladimir Šeks. 
I ove godine Festival je održan i uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije i Općine Pitomača. Naravno, bili su tu mnogobrojni uzvanici, saborski zastupnik Josip Đakić, Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković, i naravno, domaćin, načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, te ostali uvaženi uzvanici. 
Zaljubljenici u glazbu (Sportska dvorana OŠ Petar Preradović je bila dupke puna) mogli su čuti 14 odličnih pjesama, a kao i svake godine, sve to moći će se čuti i na nosaču zvuka… (icv.hr/vpz.hr)

Foto :



































Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116