ponedjeljak, 22. lipnja 2015.

Humanitarni koncert Tamburaškog orkestra iz Dugog Sela/FOTO

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U nedjelju, 21. lipnja, pored crkve svete Barbare u Sladojevcima održan je humanitarni koncert Tamburaškog orkestra Glazbene škole Dugo Selo. 
Orkestrom je ravnao maestro Dario Cebić, a nastup pred brojnom publikom su održali o svom trošku na poziv poznatog narodnog pjevača iz Sladojevaca, Perice Petra Pokupčića . Koncert se sastojao od ukupno 11 skladbi, a na kraju koncerta župnik Darijo Šimić je podijelio zahvalnice Tamburaškom orkestru, Dariju Cebiću i Petru Pokupčiću.
Inače, koncert je nastavak humanitarne akcije skupljanja prihoda za obnovu krovišta i fasade crkve svete Barbare u Sladojevcima, a dosada je ovom inicijativom župnika Darija Šimića skupljeno preko 60 tisuća kuna.
Program je vodila uvijek šarmantna direktorica Turističkog ureda Slatina, Helena Hegeduš.
Koncert je također održan uz podršku Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine, a poslije koncerta je humanitarna akcija nastavljena u dvorištu župe uz grupu Noćni signal iz Podravske Moslavine. (slatina.hr)
Foto :















Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116