srijeda, 24. lipnja 2015.

Čestitka predsjednika HDSSB-a VPŽ Igora Češeka povodom Dana državnosti

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



''Poštovane građanke i građani Virovitičko-podravske županije, dana 25. lipnja 1991. godine, Hrvatski sabor je donio odluku o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske i Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske.
Krvavi rat i borba protiv agresora koja je uslijedila na kraju je rezultirala pobjedom i oslobođenjem okupiranih područja naše domovine.
Moramo biti sretni i ponosni što pripadamo generaciji koja svjedoči ostvarenju Hrvatske države, njezine samostalnosti i ostvarenju višestoljetnog sna za koji su živote dali mnogi hrvatski domoljubi.
Zato se s ponosom, zahvalnošću i pijetetom prisjećamo svih hrvatskih branitelja i nevinih civilnih žrtava koji su svoje živote ugradili u temelje neovisne hrvatske države.
Njihova žrtva neka nam bude najveći poticaj i snaga u ovo krizno vrijeme kako bismo zajednički radili na razvoju i napretku naše županije.
Drage građanke i građani Virovitičko-podravske županije, Vama i svim hrvatskim građanima, čestitam  Dan državnosti Republike Hrvatske''- stoji u čestitki predsjednika HDSSB-a Virovitičko-podravske županije i saborskog zastupnika, Igora Češeka.

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116