utorak, 26. svibnja 2015.

UPOZORENJE!-Zatvorene ceste u Suhopolju i Zdencima

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


foto M.Bišćan


Zbog izlijevanja vode iz korita potoka, te narušavanja stabilnosti i devastacije prometnica,zatvorene su ceste u Suhopolju i Zdencima.

Obavijest za vozače, da će se po Odluci Županijske uprave za ceste, Virovitičko-podravske županije od 26. svibnja 2015. godine, zbog izlijevanja vode iz korita potoka i poplavljivanja kolnika u općini Suhopolje, te narušavanja stabilnosti i devastacije prometnice i sigurnosti prometovanja,  privremeno  se zatvara promet za sva motorna vozila na LC 40029 na dionici od raskrižja s državnom cestom DC2 do raskrižja s javnom cestom ŽC 40030 od dana donošenja gore navedene odluke do povlačenja vode s kolnika. 
Također, obavijest za vozače, da će se po Odluci Županijske uprave za ceste, Virovitičko-podravske županije od 26. svibnja 2015. godine, zbog izlijevanja vode iz korita potoka i poplavljivanja kolnika u općini Zdenci, te narušavanja stabilnosti i devastacije prometnice i sigurnosti prometovanja,  privremeno  zatvara za sav promet ŽC 4064 na dionici od raskrižja s javnom cestom LC 40066 do raskrižja s javnom cestom ŽC 4058 od dana donošenja gore navedene odluke do povlačenja vode s kolnika.(PU virovitičko-podravska)

Vezani članak : Radni sastanak u vezi izvođenja radova u naselju Kutovi