četvrtak, 21. svibnja 2015.

Predavanje ''Odgovorno roditeljstvo''

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Udruga S.O.S. Virovitica u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Slatina danas, 21. svibnja s početkom u 17.30 sati, organizira predavanje ''Odgovorno roditeljstvo'' u sklopu projekta ''Djeca svojih postupaka''.

Gost predavač je prof.dr.sc. Josip Janković, psiholog i sociolog s dugogodišnjim znanstvenim  i praktičnim iskustvom u radu s djecom, mladima i obiteljima, koji je ujedno autor ''Malih kreativnih socijalizacijskih skupina'', te mnogih publikacija na temu dječje psihologije, roditeljstva i obitelji.

Projekt „Djeca svojih postupaka“ provodi udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Virovitica, financiran od strane Ministarstva za socijalne politike i mladih, koji za cilj ima izgradnju kulture nenasilja poticanjem pozitivnih oblika ponašanja kod djece i mladih i jačanjem kompetencija za odgovorno roditeljstvo u Virovitičko-podravskoj županiji.

Predavanje će se održati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatine.