ponedjeljak, 25. svibnja 2015.

Održan sastanak o prekomjernom korištenju lokalnih cesta

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




U Gradskoj upravi Grada Slatine, dana 25. svibnja,  gradonačelnik  Slatine Ivan Roštaš  sastao se s  v.d. ravnateljem Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije Brunom Perkecom, te je raspravljena problematika prekomjerne uporabe određenih lokalnih cesta i planovi Županijske uprave za ceste za ovu godinu.

Utvrđen je zajednički prijedlog za pokretanje postupka za ograničenje teškog teretnog prometa na lokalnoj cesti Slatina-Lukavac (LC 40050), a u skladu s inicijativom Mjesnog odbora Lukavac.

Također, istaknuta je potreba opremanja pozivnim semaforom s mjeračima brzine pješačkog prijelaza u Ulici kralja Zvonimira,  lokacija kod Veterinarske stanice Slatina, na županijskoj cesti ŽC 4296, te je raspravljena problematika osiguranja sredstava za realizaciju tijekom ove godine. 
Osim toga, analizirane su mogućnosti prekategorizacije određenih  pristupnih cesta prema obilaznici Slatina –Sladojevci, te potrebe  za sanacijom pojedinih dionica na županijskim i lokalnim cestama.(slatina.hr)

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116


























Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa