subota, 23. svibnja 2015.

Odgođena biciklistička utrka ''XC Bunarić 2015.'' !

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Poradi grmljavinskog nevremena i obilne kiše koja je u noći sa petka na subotu pogodila šire slatinsko područje , te nanijela štetu na već uređenoj i za utrku spremnoj stazi, biciklistička utrka ''XC Bunarić 2015.'' u Slatini se otkazuje do daljnjeg. 

Utka je trebala biti vožena sutra, 24. svibnja. 

''Jučerašnje stanje je ocjenjeno kao prolazno, ali nakon noćašnjeg grmljavinskog nevremena  i obilne kiše ne možemo više garantirati zadovoljavajuće uvjete na stazi. Današnji dan je isto tako vremenski nestabilan i predviđa se kiša. Kako smo u dobroj namjeri htjeli ponuditi svim sudionicima dobru utrku i zabavu, isto tako u dobroj namjeri zbog vremenskih neprilika , teška srca, otkazujemo ovu utrku u sutrašnjem terminu. Nadamo se da nam nitko neće zamjeriti, jer je ova odluka donesena prije svega u interesu svih natjecatelja, našeg kluba, ali i očuvanju postignutih standarda Slavonske brdsko biciklističke lige''-objasnili su razloge otkazivanja u BK Slatina. 

Vezani članak : biciklisticka-utrka-xc-bunaric-2015-24.


Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116