petak, 22. svibnja 2015.

Cvjetni korzo u nedjelju, 31. svibnja

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


foto arhiva Domovina neta


Grad Slatina, Društvo Naša djeca Slatina, KUD Dika i Turistička zajednica Grada Slatine biti će organizatori dječje manifestacije Cvjetni korzo, a koja će se, kako je utanačeno na današnjem radnom sastanku u Gradskoj upravi, održati idućeg vikenda, točnije u nedjelju 31. svibnja s početkom u 16 sati i 15 minuta.
Na sastanku je dogovoreno da će se sudionici okupiti u dvorištu ispred Industrijsko obrtničke škole odakle će u povorci krenuti put slatinskih ulica na krajnju destinaciju rukometnog igrališta ponad Crkve Svetog Josipa gdje će se i održati centralni program, a koji uključuje i Dječju smotru folklora.
Ovogodišnji Cvjetni korzo okupit će oko 700 djece, učenike slatinskih osnovnih škola, djecu slatinskih vrtića, ali i dječja kulturno umjetnička društva kako iz Hrvatske, a tako i iz susjedne Mađarske. Poziv na sudjelovanje društvima iz Mađarske ovogodišnjem će izdanju Cvjetnog korza pridodati međunarodni karakter.(radioslatina.hr)

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116