petak, 12. prosinca 2014.

U virovitičkoj Poduzetničkoj zoni III otvoren Domus centar, vrijedan 2,5 milijuna eura

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U virovitičkoj Poduzetničkoj zoni III na svečan način otvoren je još jedan novoizgrađeni poslovni objekt. Riječ je o Domus centru, najvećem prodajnom centru u ovom dijelu Hrvatske, koji na trinaest odjela nudi sve od građevinskog materijala do tehnike, pod motom “Sve za kuću – sve za dom”.
Domus centar se prostire na više tisuća četvornih metara, na kojem pored prodajnog prostora ova virovitička ugledna tvrtka kreće i s vlastitom proizvodnjom kuhinjskog i kupaonskog namješataj, kao i PVC stolarije, a uskoro će krenuti i proizvodnja slavina. U Domus centru radi dvadeset i pet djelatnika, od čega šesnaest novozaposlenih.
Vrijednost investicije je 2,5 milijuna eura – rekao je na otvorenju direktor Domusa, Igor Bajser.
Domus centar je svečano otvorio počasni građanin Virovitice, general-pukovnik Mladen Markač, uz nazočnost župana Virovitičko-podravske županije i predsjednika Hrvatske zajednice županija, Tomislava Tolušića, gradonačelnika Virovitice, Ivice Kirina, kao i brojnih poslovnih partnera, izvođača radova i kupaca.
U prigodi otvorenja tvrtka Domus je uručila dva poklon bona od po 1000 kuna za nabavu dječjih igračaka – Područnoj školi Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Virovitici i Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.
Novoizgrađeni centar, kao i sve djelatnike i kupce, blagoslovio je župnik župe blaženog Alojzija Stepinca, velečasni Josip Homjak. (icv.hr/foto na : vpz.hr)