nedjelja, 14. prosinca 2014.

Slatinski hrvači prvi na Božićnom međunarodnom turniru u Zagrebu

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Mladi slatinski hrvači, nakon osvajanja ekipnog prvog mjesta na Državnom prvenstvu u grčko rimskom stilu, te slobodnom stilu, zakljućili su ovu godinu vrlo uspiješno, što bih neki rekli stavili su šlag na tortu, osvojivši  ekipno prvo mjesto na vrlo jakom tredicionalnom Božićnom međunarodnom turniru koji je održan u Zagrebu.

Na turniru su nastupili natjecatelji iz osam zemalja. Osim dvadeset klubova iz Hrvatske, tu su bili hrvači iz Poljske, Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, te Austrije.
Prvo mjesto kod slatinskih hrvača osvojio je Filip Grahovac u kategoriji 42 kg, drugo mjesto osvojio je Antonio Minauf u kategoriji 32 kg, dok je u istoj kategoriji treći bio Robert Perčić.U kategoriji do 59 kg David Matijević osvaja treće mjesto isto kao i Benjamin Dlab u kategoriji do 66 kg, te David Škrnićki u kategoriji do 73 kilograma.U uzrastu kadeta u kategoriji do 42 kg Robetr Tušek bio je treći, dok se Karlo Petrak u kategoriji do 69 kg plasirao na sedmo mjesto.
Na natjecanje slatinske hrvače su vodili profesori Borivoje Kocić i Danijel Kolomaz, a na natjecanju su sudili i slatinski međunarodni suci Josip Grahovac i Mario Petrak.

Uz odličan uspjeh moramo napomenuti da je, osim pokala za osvajanjem ekipnog prvog mjesta u uzrastu dječaka, nagrađen i Josip Grahovac naš veteran koji je ove godine osvojio PRVO MJESTO NA SVJETSKOM VETERNANSKOM PRVENSTVU koje se održavalo u Beogradu.
I za kraj možemo samo reći da je ova godina bila vrlo uspješna, te da ćemo i sljedeću godinu nastaviti sa takvim zavidnim rezultatima.(Mario Petrak-HK Slatina)
Hrvački klub Slatina želi Vam čestit Božić i sretnu Novu godinu.

Foto :