četvrtak, 18. prosinca 2014.

Iz policije-Povećanje prometa povodom blagdana

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Pred nama su božićni i novogodišnji blagdani, povodom kojih se očekuje povećani promet na glavnim i lokalnim prometnim pravcima na području gradova i većih naseljenih mjesta. 
Kako bi se očekivane prometne gužve djelomično ublažile, preporuča se pravovremeno kretanje na put, te strpljivost i dosljedno poštivanje svih prometnih propisa.
Upozoravaju se vozači da vode računa o prigodnim blagdanskim konzumacijama alkohola, ukoliko planiraju upravljati vozilom i propisnom parkiranju vozila, kako parkirana vozila ne bi ograničavala promet na cesti.
Policijski službenici će u dane prije blagdana i u vrijeme blagdana, posebno u vrijeme očekivanih prometnih opterećenja, vršiti pojačani nadzor prometa i u slučaju potrebe pristupiti regulaciji prometa putem policijskih službenika, u cilju uspostave što veće prometne protočnosti.
Svim sudionicima u prometu želimo sretan i blagoslovljen Božić i sigurnost u prometu u novoj 2015. godini. (PU virovitičko-podravska)