nedjelja, 26. listopada 2014.

U Gornjem Miholjcu održan 1. memorijalni turnir u streljaštvu , “Ivica Špoljarić”

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Prvim memorijalnim turnirom u streljaštvu Ivica Špoljarić u Gornjem Miholjcu započelo je obilježavanje 23. obljetnice osnivanja 136. slatinske brigade Hrvatske vojske. 
Turnir su organizirali HVIDR-a Slatina i Streljački klub Gornji Miholjac u spomen na tragično stradalog Ivicu Špoljarića, časnika 136. brigade i člana Streljačkog kluba Gornji Miholjac.
Na natjecanju su nastupili branitelji iz braniteljskih udruga iz Slatine, Sladojevaca, Voćina, Nove Bukovice, Čađavice i Sopja. Na natjecanju je sve pozdravio predsjednik slatinske HVIDR-e Mato Bubaš i dogradonačelnik  Slatine Milan Janković koji sa načelnikom općine Čađavica Mirkom Rončevićem i Josipom Kovačićem ispred Sreljačkog kluba Gornji Miholjac podijelio zahvalnice za sudjelovanje i medalje onima najboljima.
Ekipno prvo mjesto osvojio je Streljački klub “Miholjac” sa 494 kruga, drugo mjesto pripalo je ekipi Općine Čađavica sa 450 krugova a treća je ekipa HVIDR-e I Slatina sa 448 krugova.
Pojedinačno najbolji je Kolinger Valentino (SK Miholjac – 175 krugova), drugi je Krahulec Stjepan (SK Miholjac – 172 kruga) a treći Biondić Zorislav (Općina Čađavica – 160 krugova). (fotogalerija na : radioslatina.hr)