petak, 26. rujna 2014.

Dani Općine Zdenci 2014.

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Općina Zdenci u povodu obilježavanja svog dana i blagdana Svetog Mihaela, zaštitnika mjesta, organizira devetodnevni program koji će biti obogaćen raznim kako sportskim, tako i kulturnim sadržajima.

Obilježavanje je započelo u nedjelju 21. rujna kada je održan tradicionalni Općinski kup u gađanju glinenih golubova.

Svečana sjednica Općinskog vijeća, na kojoj će biti nazočni brojni uvaženi gosti, zakazana je za petak, 26.rujna u 12,00, a neposredno prije toga bit će otvoren novouređeni Mjesni dom u mjestu Slavonske Bare.

Osim toga, na rasporedu su i dva koncerta koja će upotpuniti cjelokupnu manifestaciju: u subotu 27. rujna Tamburaški sastav Kočije, a u nedjelju 28. rujna Tamburaški sastav Fijaker.

Na sam blagdan Svetog Mihaela, u ponedjeljak 29.rujna, kada se slavi i Dan pripadnika policije, bit će priređen svečani prijem pripadnika Policije u uredu načelnika u 10,00 sati, a potom će biti služena svečana sveta misa u crkvi Svetpg Mihaela.

U organizaciju proslave obilježavanja Dana Općine Zdenci uključile su se sve Udruge koje djeluju na području općine i svaka će na svoj način doprinijeti svojim učešćem u obogaćivanju određenih sadržaja i događanja predviđenih Programom obilježavanja Dana općine.

Više o programu obilježavanja Dana općine Zdenci možete pročitati na službenim stranicama Općine (opcina-zdenci.hr)