ponedjeljak, 15. rujna 2014.

1. međunarodni turnir ''Slatinus 2014.'' u subotu, 20. rujna

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U subotu, 20. rujna, u Slatini će se održati 1. međunarodni badmintonski turnir ''Slatinus''.

Organizator turnira je Badminton klub '' Filip Lončarić'', dok su pokrovitelji Grad Slatina i Turistička zajednica grada Slatine.

Turnir će se održati u sportskoj dvorani Srednje škole ''Marka Marulića'' u slijedećim kategorijama : muški, žene, parovi i mješoviti parovi, a sudjelovati će najbolji rekreativni i profesionalni badmintaši iz Zagreba, Koprivnice, Čazme, Rijeke, te iz susjedne Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Sve kategorije takmičiti će se prvo u skupinama , a potom na dva dobivena seta do 15 bodova, kup sistemom, tako da će se svaki natjecatelj takmičiti u nekoliko mečeva.

Želja organizatora je širenje badmintona kao sporta i poticanje na druženje, a svoja odlična iskustva sa takmičenja u Banja Luci, Čazmi i Rijeci žele prenijeti u Slatinu.

U okviru 1. međunarodnog turnira ''Slatinus'', održati će se i zaseban pojedinačni turnir za sve zainteresirane Slatinčane.

Na taj turnir se mogu prijaviti samo građani Slatine, a organizator će im osigurati loptice za igru i rekete, ukoliko to bude potrebno. Kotizacija za takmičenje iznosi 30 kn, a u nju je ubrojano i moguće oštećenje reketa i loptica, kao i hrana i piće.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje sa dođu na turnir i podrže natjecatelje.

Prijave za turnir vrše se zaključno sa 18. rujna 2014. godine na E-mail : dariokarl@live.com (kontakt osoba Dario Karl).

TZGS