subota, 30. kolovoza 2014.

Mars napao i osvojio 1. malonogometni turnir ''Staroškolsko 2014.''

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Finalisti Zimskog malonogometnog turnira 2013./2014. ,ekipa Mars napada, pobjedom protiv ekipe Toner (2:0) osvojili su 1. malonogometnog turnira ''Staroškolsko 2014.''

Od utorka do petka na betonskom rukometnom igralištu iza crkve sv. Josipa u Slatini gledali smo vrlo lijep nogomet u organizaciji novoosnovanog Malonogometnog kluba Slatina.

Uz već spomenute ekipe Mars Napada i Toner, finaliste, odličan nogomet pokazala je ekipa Policijske uprave virovitičko-podravske , osvojivši treće mjesto u ljepotici dana poslije izvođenja penala.
U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1:1 , pa se je pristupilo izvođenju penala, poslije kojih je rezultat ostao neriješen (3:3) da bi se ušlo u 'pripetavanje 1 za 1', a uspješnija je bila ekipa policajaca svladavši Fifi i cvjetno društvo.

Između odigravanja polufinalnih i finalnih srazova odigrana je revijalna utakmica između veterana NK Slatina i MNK Slatina u kojoj su sa 1:0 slavili slatinski veterani.

Nagrade , pehare i medalje, ekipama je u ime gradonačelnika Slatine Ivana Roštaša , predao zamjenik Miroslav Venus, ujedno čestitavši Dan grada svim Slatinčanima i Slatinčankama.

Posljednji dan turnira svojim maštovitim komentarima uljepšao je Damir Jukić, voditelj i sportski reporter sa Radio Slatine, koja je uz Domovina net bila medijski pokrovitelj turnira.

Foto :















df

Fotogalerija na : Mars napao i osvojio 1. malonogometni turnir ''Staroškolsko 2014.''