petak, 22. kolovoza 2014.

Izožba unikatnih predmeta izrađenih ''Decoupage'' tehnikom, Klementine Najcer

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Izložba unikatnih i ukrasnih predmeta Klementine Najcer ukrašenih „Decoupage“ tehnikom u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina privukla je preko dvadeset posjetiteljica koje su u četvrtak, 21. kolovoza 2014. u vremenu od 18,00 do 20,00 sati  pozorno pratile svaku etapu izrade.

''Decoupage'' tehnika vrlo je popularna i u svijetu i njome možete ukrasiti drvene kutije, staklene boce, razne ukrasne posude.
Početne korake pri sjecanju vještine  svakako je potrebno svladati, a tada ostaje samo jedan problem, kada stati…''Decoupage'' je umjetnost stvaranja i dekoriranja predmeta koji čine naš unutrašnji dom, a dom je tamo gdje je naše srce… osjećaj koji pokazuje tko smo zapravo… ukazuje na naš životni stil… opisuje nas poput poezije…

''Decoupage'' tehnika s mnogo ljubavi i truda svaki i najneugledniji kućanski predmet pretvara u pravo  umjetničko djelo.

Ako ste propustili ovu radionicu, ako ste početnik u ovom poslu, ili ste već iskusni ''Decoupage'' entuzijast, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina može Vam ponuditi knjige za posudbu.

Izložba radova Klementine Najcer otvorena je do 02. rujna 2014. za radnog vremena knjižnice.

Posjetite nas!

Foto :







Ana Knežević, mag. bibliotekarstva