srijeda, 29. siječnja 2014.

SLATINA : Krađa suhomesnatih proizvoda

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Jučer, 28. siječnja, u Policijsku postaju Slatina, dojavljeno je kako su nepoznati počinitelji, ukrali suhomesnate proizvode. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u vremenskom periodu od 27./28 siječnja, došli do dvorište obiteljske kuće u Slatini u ulici M. Gupca, gdje su u odsutnosti, 88 – godišnje vlasnice, pomoću podesnog alata skinuli prozor na kući, te ušli u unutrašnjost iz koje nisu ništa otuđili, nakon čega su otišli do dvorišne prostorije, koju su provalili i iz iste otuđili manju količinu suhomesnatih proizvoda (kulina i kobasica) s kojima su se udaljili u nepoznatom pravcu.

 Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna. Zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe podnesena je kaznena prijava. Za počiniteljima se traga.(PU virovitičko-podravska)