srijeda, 4. rujna 2013.

Akcija"Sigurno i vješto u prometu"

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.

U subotu 7. rujna 2013. godine s početkom u 10 sati, na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Policijske uprave virovitičko – podravske i Autokluba Virovitica, biti će održana akcija „Sigurno i vješto u prometu“. Na priredbi, koja se organizira već sedmi puta, djaca će moći pokazati svoje stečene spretnosti u vožnji na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.
Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svi natjecatelji će na kraju dobiti prigodne nagrade, a zabavnom djelu programa, nastupiti će mali pjevači i plesači iz Virovitice i okolice.
Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane da nam se pridruže na ovom ugodnom druženju, te vatreno navijaju za njih da se postavljenom stazom poligona provezu što brže i spretnije.(PU virovitičko-podravska)