subota, 25. svibnja 2013.

SLATINA : Kandidatu za gradonačelnika razbijeno staklo na vozilu

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.

foto -icv
U noći ,sa 23. na 24. svibnja , razbijeno je zadnje staklo na vozilu kandidata za gradonačelnika Slatine.
Jučer u popodnevnim satima policija je obišla susjedstvo i obavila informativne razgovore s ciljem saznanja o počinitelju.

Kako saznajem, na mjestu događaja pronađena je cigla u komadima stakla.Policija za sada nema nikakvih naznaka tko je mogao počiniti to (ne)djelo, te će morati pričekati forenzičku obradu predmeta pronađenih na mjestu događaja.

Neslužbeno doznajem, kako se Ivan Roštaš nekoliko dana prije verbalno sukobio sa sinom , te se ne isključuje mogućnost da je štetu počinio revoltirani sin, a što ne mora biti točno.

Inače,dosadašnji gradonačelnik , a sada kandidat za isto mjesto, taj svoj automobil rijetko koristi, jer se i dalje vozi službenim vozilom Gradske uprave, te odgovorno tvrdim, da je ''jednovolumen'' marke ''VW'' korišten za predizbornu promidžbu , odnosno lijepljenje plakata, a automobil je u te svrhe vozio njegov punoljetni sin Hrvoje.

Interesantno je to što g. Ivan Roštaš i dalje koristi službeno vozilo Gradske uprave, a ne obnaša dužnost gradonačelnika, jer mu je sa početkom kampanje ista prestala.

Sva nagađanja o političko motiviranom djelu , kako prenose drugi mediji, nisu isključena, ali mogućnost nanošenja štete od strane neke druge opcije bila bi samo ''voda na mlin'' bivšem gradonačelniku Ivanu Roštašu.