subota, 25. svibnja 2013.

SDP SLATINA : Druženje sa građanima uz kavu

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Članovi GO SDP-a Slatine i kandidat za gradonačelnika Slobodan Perić, jučer su se družili sa građanima na slatinskom pijacu.

Uz već tradicionalnu kavu , članovi SDP-a su građane počastili lijepim riječima zahvale na ukazanom povjerenju u prvome krugu lokalnih izbora.

Kandidat za gradonačelnika , Slobodan Perić i prva  suradnica , kandidatkinja za dogradonačelnicu i uspješna poduzetnica Ksenija Plantak, u otvorenom su razgovoru sa građanima upućivali na bitnost izlaska na drugi krug izbora.

''Želimo motivirati građane da u što većem broju izađu na drugi krug izbora za slatinskog gradonačelnika, neka glasaju za promjene , a promjene nudimo mi SDP. Dosadašnja vlast u gradu nema ni ideja , a koliko vidim ni interesa da grad izvede na pozitivan put-istaknuo je kandidat SDP-a za gradonačelnika Slatine, Slobodan Perić.

Gospođa Plantak je napomenula kako je Slatina, za njenog mandata gradonačelnice, bila poželjno mjesto za stanovanje, posla je bilo, radilo se i na infrastrukturi , a sada građani , posebno mladi, moraju 'trbuhom za kruhom'.
''Kao uspješna poduzetnica znam kako ću pomoći budućem gradonačelniku Slobodanu Periću, da Slatinu ponovo učini poželjnim mjestom za sve građane, a posebno mlade i obrazovane ljude''-rekla je gđa. Ksenija Plantak

Radi velikog interesa građana,ugodno druženje je potrajalo duže od očekivanoga.

Foto :







D.F.