četvrtak, 16. svibnja 2013.

PERIĆ : ''Trnovača je ovakva kakvu je vidimo, sva obrasla u korovu''

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.

Jučer, 15. svibnja ,održana je konferencija za novinstvo koju je sazvao kandidat za slatinskog gradonačelnika  Slobodan Perić.

Na temu konferencije ''Poduzetnička zona Trnovača'' Slobodan Perić je izdvojio slijedeće:



''U ovoj poduzetničkoj zoni prije lokalnih izbora 2009. god. najavljeno je nekoliko kapitalnih projekata .
Dio projekata koji su u tijeku-izgradnja laboratorija za uzgoj biljke miscanthus u vrijednosti 20.000.000,00 kuna. Dio planiranih kapitalnih projekata-pogon za proizvodnju biodizela ''II Generacije'' u vrijednosti 65.000.000,00 kn
Također u 2010 godini je najavljeno  preseljenje tvornice PAN-papira iz Zagreba na istu lokaciju , planirani rok izgradnje trebao je biti prosinac 2011 godine, broj zaposlenih između 100 i 150, a vrijednost investicije oko 20 milijuna kuna.
Umjesto komentara, samo ću reći da je danas 15.svibanj, a u nedjelju 19.svibnja 2013 godine su ponovo lokalni izbori. Umjesto brošure ''Novo lice Slatine'' danas imamo brošuru ''Grad Slatina ususret Europskoj Uniji'', a Trnovača je ovakva, kako je vidimo, sva obrasla u korovu''-naglasio je Perić.


Foto :