ponedjeljak, 13. svibnja 2013.

Lažna medicinska sestra pokrala staricu (85)

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Jučer, 12. svibnja, oštećena starija osoba sa slatinskog područja, prijavila je krađu novca iz kuće.
 Obavljenim razgovorom, 85-godišnjakinja je policijskim službenicima izjavila da je krađa počinjena, tako što joj je nepoznata osoba dana  9. svibnja, došla u kuću i predstavila se kao medicinska sestra, te joj ponudila mjerenje krvnog tlaka i masažu, što je starica i prihvatila. Nakon obavljenog posla, nepoznata ženska osoba je zatražila da joj starica plati 20 eura, što je oštećena i učinila, te je iz kuhinjskog elementa, izvadila traženi iznos i platila nepoznatoj osobi, koja joj je rekla da sada mora mirno ležati jer joj je tlak visok, što je starica i poslušala i ostala u krevetu oko jedan sat.
Za krađu je doznala, kada je dana 12. svibnja, kada je do nje došla susjeda posuditi 200 kuna, a nakon što je 85-godišnjakinja otišla do kuhinjskog elementa, vidjela je da nedostaje koverta sa novčanim iznosom većim od deset tisuća kuna u raznim apoenima. Zaprimljena je kaznena prijava na zapisnik.
Opis nepoznate ženske osobe :  visina oko 165 – 170 cm, srednjih godina, jače tjelesne građe, kraće smeđe kose, a sa sobom nosi aparat za masažu, izvijestila je PU virovitičko-podravska.