subota, 27. travnja 2013.

Prikupljane potpisa podrške HDSSB-u u Slatini

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Za sve kandidature za župana, gradonačelnika i općinske načelnike iz redova HDSSB-a na području Virovitičko-podravske županije, do četvrtka 25. travnja prikupljeno je dovoljno potpisa. U optimističnoj atmosferi članovi i simpatizeri prikupljaju potpise i razgovarajući s građanima i dijeleći promotivne materijale prezentiraju izborne programe HDSSB-a koji se odnose na njihove sredine.

Najposjećeniji štand u petak bio je u Slatini, pa će unatoč dovoljnom broju prikupljenih potpisa, prema odluci stranačkog vodstva, nastaviti prikupljati potpise, sve do predaje kandidatura 2. svibnja. Direktan kontakt s biračima najbolji je način kako motivirati i stariju i mlađu populaciju da izađu na izbore. Virovitičko-podravska županija očito je u HDSSB-u prepoznala stranku kojoj će povjeriti vođenje županijske, te gradskih i općinskih uprava u idućem četverogodišnjem mandatu. 

''Pružiti ruku svakom građaninu, pogledati ga u oči  i saslušati što ga muči, naš je način komunikacije s biračima. Mi se ne moramo skrivati i bojati javnih istupa, jer smo dosljedni u provedbi programskih smjernica HDSSB-a, jer građani itekako dobro znaju što radimo i za što se zalažemo''-ustvrdili su saborski zastupnik Igor Češek i njegovi stranački kolege u petak u Slatini.

( suradnik Elvira Grbac )