petak, 15. ožujka 2013.

Poljoprivrednici Virovitičko-podravske županije u mirnom prosvjedu

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.

Iako je danas počela isplata potpora za poljoprivredu, poljoprivrednici Vorovitičko-podravske županije započeli su mirni prosvjed.

Poljoprivrednici naglašavaju kako im se , do sada,  na računu nije pokazala ni kuna , a i ako bude potražuju pun iznos obećanih potpora.

''Još ni jedan od nas , koje vidite ovdje s parkiranim traktorima uz cestu, nije dobio niti lipe do sada. Želimo razgovor sa premijerom Milanovićem, nećemo odustati dok nam cijela potpora ne bude isplaćena. I dalje ćemo prosvjedovati, nećemo blokirati cestu, ali nećemo niti odustati''-naglasio je Z. Pipić.

Mirni prosvjednici Virovitičko-podravske županije će i nadalje, bez obzira na hladno vrijeme ostati uz cestu , nadaju se ne zadugo , misleći da će ipak doći do dogovora sa premijerom Milanovićem. ( D.F.)