srijeda, 20. veljače 2013.

Brzom intervencijom policija pronašla ukradenu teglenicu

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Jučer, 19. veljače obavijestili smo javnost da su nepoznati počinitelji kod Starogradačkog Marofa, dana 18. veljače u poslijepodnevnim satima iz rijeke Drave, otuđili teglenicu poradi čega je od 72-godišnjaka zaprimljena kaznena prijava.

Brzom intervencijom i dobrom organizacijom rada na terenu, policijski službenici su u Pitomači kod 39-godišnjaka pronašli ukradenu teglenicu.

Provedenim krim. istraživanjem utvrđeno je kako su 39-godišnjak i 27-godišnjak sa traktorom i prikolicom otišli do rijeke Drave, gdje su pronašli teglenicu, nakon čega su angažirali 28-godišnjaka sa radnim strojem ''IBC'', koji je teglenicu natovario na prikolicu, potom ju je 39-godišnjak traktorom odvezao u dvorišni prostor svoje obiteljske kuće, gdje ju je 28-godišnjak s istim radnim strojem istovario, a za što mu je 39-godišnjak isplatio novčani iznos od 100 €.

Po saznanjima , ukradena teglenica je trebala biti izrezana u komade i prodana kao staro željezo.
Protiv počinitelja je podneseno posebno izvješće, izjavila je PU virovitičko-podravska.