utorak, 18. rujna 2012.

Nesretnim slučajem završio pod autom i poginuo.

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com......mobitel bloga/098 9360 936.Dragutin Fišli, Slatina.

Jučer , 17. rujna u 14, 10 sati , dojavljeno je da se između sela Sekulinca i Dobrića u putnom kanalu nalazi vozilo ispod kojeg leži mrtav čovjek.

Dolaskom na mjesto dojave, policijski službenici su utvrdili da se radi o pedesetšestogodišnjem Dragutinu Šantošiju , novinaru iz Slatine, koji leži mrtav ispod svog vozila slatinskih registarskih oznaka.

Na mjesto nesreće izišla je očevidna ekipa,rukovoditelji iz Policijske uprave, kao i zamjenica Općinskog državnog odvjetnika iz Virovitice, koja je vodila istražne radnje.

Završenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno  da se u vremenu od 11, 30  do 12,30 sati, između sala Sekulinci i Dobrići ,novinar Večernjg Lista Dragutin Šantoši, zaustavio osobnim automobilom uz desni rub kolnika, na blagoj nizbrdici, isključio motor, izvadio ključeve, te izašao iz vozila kojeg nije ostavio u brzini, a niti je povukao ručnu kočnicu.

Dok se nalazio  van automobila s fotoaparatom u ruci, automobil je krenuo unazad, što je nesretni novinar Dragutin Šantoši primijetio i pokušao zaustaviti automobil, međutim spotakao se i pao, te je vozilo prešlo preko njega,pritisnulo mu tijelo i ostalo na njemu.

Od zadobivenih ozljeda vrhunski novinar i reporter Dragutin Šantoši je na mjestu preminuo.

Danas u 9,30 sati, biti će provedena je obdukcija nad tijelom , a isto tako i izvanredni tehnički pregled automobila.(PU Virovitičko-podravska)



Počivao u miru , Dragutine.

 Vezani članak :http://domovina333.blogspot.com/2012/09/poginuo-novinar-vecernjg-lista-dragutin.html