petak, 29. lipnja 2012.

Virovitička podružnica pobjednik na natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com......mobitel bloga/098 9360 936.Dragutin Fišli, Slatina.


Na turističkom izletištu ''Orah'' u organizaciji podružnice Virovitičko-podravske županije, održano je 4. regionalno natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnice Slavonija i Baranja. Na natjecanju su nastupili članovi UDVDR-a iz svih pet slavonskih županija. Natjecanje se otvorili predsjednik županijske podružnice UDVDR-a i orahovački gradonačelnik Josip Nemec, te župan Tomislav Tolušić. Natjecalo se u šest disciplina: streljaštvo, pikado, šah, mali nogomet, stolni tenis i boćanje. Ukupni pobjednik s osvojenih 23 boda je domaća podružnica Virovitičko-podravske županije, druga je bila Vukovarsko-srijemska s bodom manje, treća Požeško-slavonska s 20 bodova, četvrta Osječko-baranjska s 13 i peta Brodsko-posavska s 12 osvojenih bodova.
- Iznimno sam ponosan što je ovo natjecanje organizirano baš u Orahovici. Natjecatelji su bili oduševljeni ambijentom, branitelji svih slavonskih županija međusobno su se družili, što je bio i glavni cilj ovoga natjecanja, rekao je Josip Nemec.(Vladimir Grgurić-GS) postav/dff