nedjelja, 28. kolovoza 2011.

SLATINA : Western jahanje.

Jučer se je na prostranoj livadi uz akumulaciju Javorica održalo četvrto takmičenje u Wesrern jahanju. Organizator, slatinski konjički klub 'Papuk' ponovo nam je priredio nezoboravan događaj zajedno sa  gostima , konjičkim klubovima i pojadincima sa svojim grlima iz cijele Hrvatske.
Takmičili su se u tehničkom,slalom , jahanju i tzv. ''Šestici''koje se je bodovalo zajedno.
Poslije toga je uslijedila mala stanka , koja se je iskoristila da jahači i jahačice osvježe  svoja grla i odmore svoje 'plemenite životinje'.
Takmičenje  se nastavilo u brzom jahanju ,koje se je bodovalo zasebno.
Uz sav sadržaj, umijeće velikih i malih jahača i jahačica, seniora i juniora, pripremljen je širok popratni sadržaj:slavonski čobanac, prasetina sa ražnja,žedni su se mogli osvježiti na pultu za prodaju pića, djeca su imala priliku osladiti se 'šećernom vatom', baloni punjeni helijem u obliku konja.......
Uz sve ,organizator je pripremio jahanje za sve one klince i klinceze koji su imali hrabrosti uz iskusnog instruktora zajahati tu lijepu i plemenitu životinju, koja fascinira svojim veličanstvenim izgledom i gracijoznišču, te su se svi prisutni mogli provozati kočijom. 
Moram napomenuti da je posjeta bila odlična , ne može se procijeniti broj malih i velikih , kada se rašire po lijepo pripremljenom i širokom području, uživajući u ljepoti prirode.
Fotogalerija:












































Autor&Fotogalerija: Dragutin Fišli/dff