subota, 9. prosinca 2017.

FOTO-Prvi ovosezonski snijeg u Slatini i Voćinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Po podacima iz HAK-a, snijeg je zabijelio Istru, Gorski kotar, Liku..., a u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj zbog ugaženog ili razmočenog snijega na većini cesta su zimski uvjeti.

Snijeg koji se je noćas iz kiše počeo pretvarati u gusti snijeg, nije zaobišao ni Virovitičko-podravsku županiju. U Slatini ga trenutno ima oko 10 centimetara, mokar je, ali ipak ostaje na tlu i prometnicama, pa će zimske službe Slatina KOM-a imati posla. Iako su se prije nekoliko dana u Slatina KOM-u, tvrtci u vlasništvu Grada Slatine, pohvalili kako su spremni za zimsku sezonu, do 8.00 sati u Slatini je rijetko koja ulica, pod njihovom ingerencijom, bila očišćena.

Snijeg bi u dopodnevnim satima trebao prestati padati ili se pretvoriti u kišu, a što će pomoći slatinskim 'agilnim' čistačima snijega. Nadamo se da će kada dođe do stvarnih snježnih oborina zimska služba Slatina KOM-a biti spremna.

Snijeg, još obilniji nego u Slatini, padao je i u Voćinu, ali, kako nam javljaju, voćinska zimska služba ga je dočekala spremna.
(Domovina net, DF; foto DF i DB)
Slatina :






Voćin :






Sve na jednom mjestu u Foto&video studio ALFA, Ulica braće Radića 13 Slatina (preko puta Policijske postaje u Slatini), od snimanja vjenčanja (foto&video), najama rasvjete za vjenčanja, izrade pozivnica i zahvalnica za vjenčanja, izrade raznih personaliziranih poklona, kalendara, tiska na majice, šalice, upaljače i još mnogo toga pogledajte u ponudi na : ALFA VJENČANJA  ili na : Foto&video ALFA
Zamolba
Dragi čitatelji molimo Vas da ponekad kliknete na reklamu ispod članka.
Vas to neće koštati ništa, a nama će nešto značiti. Hvala unaprijed!
(Domovina net)
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩