subota, 7. studenoga 2015.

Vozač BMW-a preminuo u OB Virovitica

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Kako smo već danas pisali, na ulazu u Suhopolje od smjera Jugovog Polja oko 10.30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je na mjestu poginuo Tomislav Čolak , otac troje male djece iz mjesta Donji Meljani.


Kako smo neslužbeno doznali, do nesreće je došlo prilikom neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja nekoliko vozila u zavoju, poslije kojeg je vozač ''Golfa'' virovitičkih registarskih oznaka direktno udario u osobni automobil BMW slatinskih registarskih oznaka koji se kretao iz smjera Slatine. Od jačine udara ''Golf'' je odbačen u putni jarak , a vozač Tomislav Čolak je poginuo na mjestu nesreće, dok su vozača i suvozačicu iz BMW-a vatrogasci izvukli iz oštećenog vozila, te su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Virovitica sa teškim tjelesnim ozljedama.

Po najnovijim neslužbenim saznanjima,vozač BMW-a Josip Strapac iz Nove Bukovice je uslijed zadobivenih teških ozljeda preminuo u OB Virovitica, dok se suvozačica, supruga preminuloga i dalje nalazi u bolnici.

Do završetka očevida promet tom dionicom bio je zatvoren. (foto icv.hr/DF)





Vezani članak : Teška prometna nesreća na ulazu u Suhopolje