srijeda, 15. travnja 2015.

Poziv na volontiranje u sklopu projekta „Znanjem do promjena“

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Udruga S.O.S. Virovitica objavila je, u sklopu projekta „Znanjem do promjena“, Javni poziv na volontiranje na SOS liniji s ciljem pružanja pomoći i podrške osobama u nepovoljnom položaju.
Za volontere/ke će se organizirati besplatni edukacijski program kako bi stekli/e znanja o principima rada na SOS liniji, reagiranja u kriznim situacijama i oblasti rada volontera/ki u pružanju usluga. Edukacija će se održavati kroz tri modula, a termini su: 28. travnja, te 12. i 26. svibnja.
Radionice će voditi stručna osoba educirana za savjetovanje i pružanje pomoći i podrške s dugogodišnjim iskustvom rada na SOS liniji.
Volonteri/ke koji/e završe edukaciju volontirati će na SOS liniji u prisustvu stručne osobe (mentora/ice) dok ne budu osnaženi/e za samostalno dežurstvo.
Pisanu prijavu poslati putem e-maila – sos.vt@email.t-com.hr, faxa – 033 721 922 ili poštom na adresu: Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33000 Virovitica. Rok za prijavu je 22. travnja. (www.sosvt.hr)
Poziv u cijelosti možete preuzeti OVDJE.