nedjelja, 30. studenoga 2014.

Održana Izborna skupština Mladih HDSSB-a Virovitičko-podravske županije

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

                             
Sinoć, 29. studenoga s početkom u 19:00 sati u prepunom Hrvatskom domu u Slatini, održana je Izborna skupština Mladih HDSSB-a Virovitičko-podravske županije.

Na Izbornoj skupštini Mladih HDSSB-a Virovitičko-podravske županije za predsjednika izabran je Ivan Jurišić iz Slatine, a u Izvršni odbor izabrani su : Pio Čiš, Stjepan Šokec, Jovana Ajhler, Hrvoje Vereš, Hrvoje Šimanović, Dario Košorog, Valentina Filipović, Mario Klen, Andrea Marušić, Zvezdan Turk, Marko Lacko, Valentina Jugović, Denis Hranić, Dario Bačić, Marko Holec,  Ivan Bošnjak, Branimir Gajer, Goran Rajnović,  Dejan Tomić i  Ivan Jurišić.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio mladima na dosadašnjem radu i poručio kako je HDSSB, ne samo najjača politička opcija u Slavoniji i Baranji , nego i velika obitelj u kojoj ima mjesta za sve naraštaje, obitelj gdje se uvelike  poštuje i uvažava  mišljenje svakoga člana.

HDSSB čvrsto zastupa stavove o decentralizaciji , što su dokaz članovi Izvršnog odbora mladih, gdje je svaka jedinica lokalne samouprave iz koje potiču jednako zastupljena.

Na Izbornoj skupštini mladima su se obratili Marin Medved predsjednik Kluba mladih HDSSB-a, dopredsjednici HDSSB-a i saborski zastupnici Dražen Đurović i Igor Češek.

Foto :
















Cijela fotogalerija na : Izborna skupština Mladih HDSSB-a VPŽ