nedjelja, 9. ožujka 2014.

I ove godine Slatina će biti domaćin izložbe i revije pasa

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


Ljubitelji pasa okupljeni u Kinološkoj udruzi Slatina održali su godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su kroz presjek prošle godine prezentirali svoj rad. 

Kako je iznio predsjednik udruge, Ivan Perković, u prošloj godini glavne aktivnosti bile su organiziranje ispita urođenih osobina goniča te smotra pasa koja je održana u suradnji s Turističkom zajednicom grada Slatine. 
Iste aktivnosti planiraju ponoviti i u tekućoj godini uz održavanje dodatnih natjecanja i testiranja pasa što će ovisiti o financijskim mogućnostima. 
Također dio aktivnosti bit će usmjeren i na povećanje broja članstva s obzirom da se na slatinskom području nalazi određen broj uzgajivača koji nisu dio udruge. Inače, udruga djeluje od 1946. godine i trenutno broji 13 članova. 

Skupštini održanoj u Lovačkom domu u Donjim Kusonjima uz goste iz drugih udruga prisustvovao je i Milan Janković, zamjenik gradonačelnika Slatine.(slatina.hr)