četvrtak, 18. srpnja 2024.

NK Slatina danas službeno započeo s pripremama: Vrata Slatine u trećeligaškom društvu čuvat će Renato Lukaček

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Iako je prošlih dana, pa i tjedana bilo puno kontroverzi u svezi Nogometnog kluba Slatina, ovaj novopečeni trećeligaš je danas (četvrtak) službeno započeo s pripremama. 

Uprava kluba, na čelu s predsjednikom Miranom Janečićem, predstavila je tako novog vratara Ranata Lukačeka, deficitarno mjesto pošto je klub napustio Mario Embrešić. 

Također predstavljeni su i novi treneri NK Slatine, a prvo ime je Nikica Hat koji je ovaj klub već vodio i poznaje veći dio igrača koji su ostali u klubu, dok će njegov pomoćnik u trećeligaškom društvu biti Vladimir Borbaš. 

Podsjetimo, klub su do sada napustili braća Bogati, Dorian i Dominik, Matija Bubaš, Benjamin Dijanešić, Mario Embrešić..., tako da je Uprava NK Slatine bila prisiljena potražiti nove igrače koji ć popuniti mjesta u sastavu, te ujedno pojačati ekipu. 

Kako smo doznali od predsjednika kluba Mirana Janečića, u Slatinu bi trebalo doći 5 ili 6 stranaca, dva ili više Brazilaca te 3 iz zemalja Europske unije, no o imenima još nije bio spreman razgovarati. Također, još se pregovara s nekim domaćim igračima koji bi igrački mogli pojačati slatinsku ekipu, kao i rezervnim golmanom za čije mjesto se vode razgovori s Markom Kramarićem. 

Trener Hat napomenuo je kako će, pošto nema više puno vremena, morati intenzivirati treninge, a u planu su i neke pripremne utakmice, kao što je turnir u Velikom Rastovcu te utakmice sa NK Graničarem iz Đurđevaca i čačinačkom Mladosti. (adf; Foto: D. Fišli)
Foto:


Trgovina Megamont na adresi Ulica bana Jelačića 2 Slatina ima sve, ''od igle do lokomotive''! Što to trgovina Megamont Slatina nudi pogledajte na MEGAMONT.
Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!