srijeda, 13. rujna 2023.

Na Veleučilištu u Virovitici u tijeku su upisi na prvu godinu stručnih prijediplomskih studija za redovne i izvanredne studente: Doznajte detalje

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

          Foto: K. Toplak
Na Veleučilištu u Virovitici u tijeku su upisi na prvu godinu stručnih prijediplomskih studija Menadžmenta, smjerovi Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma, Poduzetništva, smjer Podruzetništvo, Računarstva, smjer Programsko inženjerstvo te Elektrotehnike, smjer Telekomunikacije i informatika, za redovne i izvanredne studente.

Za upis na stručne prijediplomske studije mogu konkurirati pristupnici koji su završili četverogodišnju srednju školu u RH, odnosno odgovarajuću srednju školu i inozemstvu, te su položili državnu maturu.

Obveza polaganja ispita državne mature ne odnosi se na kandidate koji su završili najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje u RH prije 2010. godine, te na kandidate koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan RH.

Više detalja vezanih za upise možete potražiti OVDJE. (icv.hr, VUV)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩