subota, 2. studenoga 2013.

DARKO DOLOVSKI, najspremniji vojnik oružanih snaga RH

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.
  • Darko Dolovski iz Dobrovića nadomak Slatine, desetnik Hrvatske vojske i član udruge ''Glasnici istine-hrvatski maratonci'', ostvario je izniman uspjeh postavši najspremniji vojnik oružanih snaga u disciplinama za provjeru tjelesne sposobnosti.
    Natjecanje se provodilo na terenima vojarne ''Sveti Nikola'' u Splitu 28. i 29.listopada u muškoj i ženskoj konkurenciji i to : u sklekovima na tlu,pregibima trupa(trbušnjacima) i trčanju na 3200 metara.
    Organizatori ,kineziolozi HRM-a i Središnjice za upravljanje osobljem za sudjelovanje na natjecanju postavili su strogi filtar za ulazak na natjecanje : 300 bodova na jednoj od redovnih provjera tijekom 2012 godine. Prijavilo se 37 pripadnika i 13 pripadnica iz svih grana OS RH. Darko Dolovski s ostvarenih 355 bodova ostvario je najbolji rezultat u svojoj dobnoj kategoriji od 32 do 36 godina kao i ukupnom poretku.
    Rezultati u ukupnom poretku:
    1.DARKO DOLOVSKI (SEI) 355 bodova
    2.DINO DOMAZET (GMTBR) 351 bodova
    3.DRAGAN JURIĆ (GOMBR) 350 bodova
    U prigodi zatvaranja natjecanja sudionicima se obratio izaslanik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Robert Hranj čestitajući sudionicima i pobjedniku Darku Dolovskom istaknuvši veliku važnost tjelesne spremnosti svakog pojedinca.
    Uspjeh Darka je tim veći što je ostvaren nakon sudjelovanja na memorijalnom maratonu Slatina-Voćin ( 27 km ), 27.listopada, održanom u povodu 22.obljetnice ustrojstva 136. slatinske brigade HV, te nakon iscrpnog puta do Splita.
    Čestitke Darku Dolovskom na svom doprinosu, kako u promicanju istine o Domovinskom ratu sudjelovanjem u memorijalnim maratonima ''Glasnika istine-hrvatski maratonci'' Slatina, tako i na ostvarenom uspjehu na natjecanju, provjeri tjelesne sposobnosti u Splitu!

    Foto :