petak, 31. svibnja 2013.

Završni predizborni skup slatinskog SDP-a

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.


GO SDP-a  Slatine danas je na Trgu sv. Josipa održao završni predizbornim skup , druženjem s građanima uz neizostavnu kavu i konkretne  programe za razvitak našega grada.

Paralelno sa samim događajem Slobodan Perić , kandidat za gradonačelnika , te zamjenicima Ksenijom Plantak i Martinom Grman, održali su izlaganje na Radio Slatini.

Kandidat , i po svim naznakama  budući gradonačelnik, u svom izlaganju se je osvrnuo na izuzetno loše stanje u gradu, kao i na bezidejnost Ivana Roštaša u smislu napretka grada, tj. izvlačenja grada iz krize u koju ju je sam uveo za protekla dva mandata.

Gospođa Ksenija Plantak , kao bivša gradonačelnica, čije zasluge u napretku grada građani Slatine nisu zaboravili, a sada uspješna poduzetnica, napominje kako grad Slatina može samo napredovati, jer se  je sa dosadašnjom lokalnom vlašću već dotaknulo dno, te će njeno iskustvo u poduzetništvu , ne samo izvesti grad iz krize, već će napredovati , kako u turističkom , tako i u poduzetničkom i gospodarskom smjeru.

Martina Grman se je u svome obraćanju  precizirala na Ivana Roštaša, protukandidata Slobodanu Periću i na njegove konstatacije ''prvog hrvatskog slatinskog branitelja'' :

'' Kada je rat počeo imala sam 8 godina, ali dobro se sjećam što je naš grad preživio za vrijeme okupacije. Ja ,kao Hrvatica ne želim dijeliti ljude , kao niti naš kandidat Hrvat, Slobodan Perić, nama je u interesu prvenstveno da naš grad Slatinu izvedemo na pravi put, nama su potrebne promjene, dosta je totalitarističke HDZ-ove vlasti, koja je Slatinu dovela u služništvo viših interesa . Napominjem , da se na našoj listi za Gradsko vijeće nalaze djeca hrvatskih branitelja, hrvatski branitelji , te shodno tome ne podržavam nikakva dijeljenja po tome pitanju, mada nas neki hoće razjediniti, posvađati. Dobro je poznata izreka ''Zavadi pa vladaj'', mi to nećemo dopustiti, nama je prvenstveno u interesu grad Slatina i njen prosperitet-konstatirala je Martina Grman.

Na današnjem završnom druženju sa građanima očitovala se je spremnost za promjene. Mnogi građani su iznijeli   svoje nezadovoljstvo dosadašnjim vodstvom Grada  i sa svime što je i nije gradonačelnik Roštaš učinio za sam grad Slatinu.

Podršku u drugome krugu za gradonačelnika Slatine podržao je svojim prisustvom,  Damir Barić iz virovitičke organizacije SDP-a.

Foto :












D.F.