subota, 11. svibnja 2013.

Pušten u promet kružni tok u centru Slatine

Blog zamišljen da bez rezerve iznese istinu. Nezavisan,vlastitim financiranjem, nitko ne može usmjeravati autora u njegovom viđenju anomalija društva na koje upozorava....E-mail bloga/fajsdr@gmail.com/Dragutin Fišli, Slatina.

Simboličnom vožnjom biciklima , prvaka u krossu učenika OŠ ''Eugena Kumičića'', otvoren je u petak kružni tok u centru Slatine.

Otvaranje kružnog toka , kao i sami radovi, jedna su od glavnih tema kojima se građani Slatine bave proteklih nekoliko dana. Za očekivati je bilo da će na ceremoniji otvaranja biti prisutni gradonačelnik Ivan Roštaš i župan Tomislav Tolušić, no sveopće iznenađenje ne baš velikog broja  prisutnih znatiželjnika , pojava predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i saborskog zastupnika Josipa Đakića izazvala je prvo tajac , a potom žamor.

Mada u svojim uvodnim govorima o potrebi kružnog toka na Trgu sv. Josipa u Slatini ,gradonačelnik Ivan Roštaš i župan  Tomislav Tolušić, nisu politizirali i propagirali vlastitu stranku , nije se moglo ne primijetiti da je sama ceremonija otvaranja kružnog toka zapravo HDZ-ova predizborna promidžba.
Među prisutnim znatiželjnicima mogao se primijetiti i veći broj Mladeži HDZ-a sa majicama i kapama koje propagiraju Ivana Roštaša za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Župan Tolušić se u svom obraćanju prisutnima prvo zahvalio predsjedniku HDZ-a T. Karamarku   i saborskom zastupniku J. Đakiću na dolasku, što kod određenog broja prisutnih nije prošlo nezamiječeno.
Naime, ljudi su se pitali kako to da na ceremoniju otvaranja nisu pozvani i ostali saborski zastupnici s Virovitičko-podravske županije, Tomislav Žagar ( SDP ) i Igor Češek ( HDSSB ) , a što bi po nekoj logici bilo normalno, tako da je svečanost puštanja u promet kružnog toka zasjenila stranačka agitacija i samopromidžba HDZ-a .

Prije puštanja u promet  kružni tok je blagoslovio župnik Vladimir Škrinjarić.

Foto :





















D.F.