četvrtak, 23. veljače 2012.

''U NEVOLJI SE PRIJATELJI POZNAJU''!




Našem sugrađaninu iz Slatine je HITNO potrebna financijska potpora sviju nas koji možemo odvojiti onoliko koliko smo u stanju.Naime sinu Tihomira Kodrića , Kristijanu otkriven je u Osječkoj klinici tumor na kralježnici uslijed čega je došlo do paraplegije ili oduzetosti.Pošto u Osijeku nemaju tehničkih mogućnosti za daljnje liječenje , Kristijana su uputili za Zagreb u Klajićevu ili na Institut za tumore.
Roditelji shrvani naglom bolešću sina i teške financijske situacije uputili su zamolbu našem uredu u Slatini ( HDSSB ) da poduzmemo neki oblik prikupljanja financijske pomoći koja im je sada neophodna.
Radi toga u ime svih članova HDSSB-a Virovitičko-podravske županije molimo sve građane da uplate svotu koju si mogu odvojiti, moramo pomoći bližnjem , jer nikada ne znamo kada će pomoć i nama biti potrebna.
Vjerodostojnost ove inicijative pomoći za Kristijana možete vidjeti na postavljenom računu i broju mob. oca Tihomira Kodrića , a kojemu se možete javiti i osobno ako imate kakav prijedlog za pomoć.
U ime HDSSB-a VT-podravske županije svim građanima koji su spremni pomoći ,VELIKO HVALA.

-Primatelj: Banco Populare Croatia d.d. broj računa primatelja 4115008-3236193412 uplata za pomoć 
Kristijan Kodrić.



HDSSB Virovitičko-podravske županije.( ured Slatina)Postav/dff