petak, 2. veljače 2024.

Kulturno-umjetničko društvo Mikleuš održalo svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U prostorijama Kulturno-umjetničkog društva Mikleuš u srijedu je održana redovna godišnja izvještajna skupština te vrlo aktivne udruge. 
Predsjednik KUD-a Mikleuš Miroslav Lazar je podnio izvješće za 2023. godinu uz zahvalu svim članovima na trudu i radu u prošloj godini, a govorio je i o planovima za tekuću godinu. 

- U našem KUD-u djeluju tri skupine djece što nas izrazito veseli. KUD Mikleuš je gostovao na brojnim smotrama u Hrvatskoj, a zbog tragičnog događaja, nažalost, nismo održali našu tradicionalnu smotru ''Pjesmom i plesom u jesen''. Plan za 2024. godinu je održavanje proba te nastupa diljem Lijepe naše ali i u inozemstvu, kao i organizacija dječje smotre, smotre ''Pjesmom i plesom u jesen'' i ''Adventa u Mikleušu'' - rekao je Lazar te se zahvalio općinskom načelniku Robertu Grabaru i Općini Mikleuš na pomoći.

- U našem KUD-u djeluju tri skupine djece što nas izrazito veseli - dodao je Lazar.

Financijsko izvješće za 2023. i financijski plan za 2024. godinu podnijela je blagajnica Milica Fadljević. Voditeljica KUD-a Mikleuš Jadranka Grabar je ukratko pojasnila koje aktivnosti i događaje planiraju posjetiti ove godine. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strane nazočnih članica i članova. 

Na kraju je sve nazočne pozdravio načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar.

- Zahvalan sam vam što svojim nastupima diljem Hrvatske promičete našu općinu, a samim time i Virovitičko-podravsku županiju. Ono što mogu obećati je da ćete i nadalje imati punu podršku Općine Mikleuš u svom radu - istaknuo je načelnik Grabar. (adf; Foto: KUD Mikleuš)

Foto:


Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩