ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Projekt OŠ Ivana Brlić Mažuranić Orahovica: Biciklom u promet

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


OŠ I. B. Mažuranić i Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa uz partnerstvo Grada Orahovice organizirali su projekt za sigurnost djece “Biciklom u promet”. Voditeljica projekta je učiteljica Svjetlana Urbanek.

– Projekt je namijenjen 14-godišnjim učenicima koji prema Zakonu o sigurnosti cestovnog prometa imaju pravo ravnopravno sudjelovati u prometu. To pravo nosi i odgovornost jer sudjelovanjem u prometu oni mogu ugroziti sebe i ostale. U sklopu projekta održali smo završni dan, ali ovim edukacija ne prestaje jer uskoro krećemo s učenicima 5. i 6. razreda koje ćemo usmjeriti k polaganju biciklističkog ispita – rekla je Urbanek koja je uz ravnateljicu Maju Škrabu učenicima koji su bili dio projekta podijelila reflektirajuće prsluke s oznakom projekta te zaštitne kacige. Edukaciju je pohađalo 17 učenika. (Vladimir Grgurić-Glas Slavonije)

-Zamolba
Poštovani čitatelji, molimo Vas da pokoji put kliknete na reklamu ispod članka i iznad loga. Vas to neće koštati ništa, a nama će puno značiti. Hvala unaprijed. 
(Domovina. net)