ponedjeljak, 3. listopada 2022.

„Zagorske jeseni“ u nedjelju, 9. listopada, u organizaciji Udruge žena Josipovo

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

         Foto arhiva: D. Fišli
Udruga žena Josipovo organizira manifestaciju pod nazivom „Zagorske jeseni“ koja će se održati 9. listopada u Josipovu. Program će započeti u 13 sati okupljanjem sudionika, a u 14 sati svi će sudjelovati na svetoj misi u kapelici B.D.M. Kraljice u Josipovu.

Nakon mise, u 15 sati održat će se povorka kroz selo, a s početkom u 16.30 sati započet će nastupi KUD-ova. Uz domaćine, na ovogodišnjoj manifestaciji tako će nastupiti: Zavičajni klub „Zagorec“ iz Josipovca, Udruga žena „Cer“ iz Crnca, „Seljačka sloga“ iz Brezovice, Udruga „Rukotvorine“ iz Zdenaca, KUD „Dugo Selo“ iz Dugog Sela Lukačkog, UOSIT „Veteranac“ iz Slatine, KUD „Podravina“ iz Čađavice, KUD „Zdenac“ iz Zdenaca, Udruga žena Dinjevac iz Dinjevca, Dječja skupina „Neven“ iz Donjih Meljana, Djeca iz PŠ Josipovo te lovkinje iz LU Sopje.

Nakon održanih nastupa, večera za sve sudionike slijedi u 18.30 sati, a nakon večere sve prisutne zabavljat će Tamburaški sastav „Žitna polja“ s početkom u 19.30 sati. (icv.hr)

RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLEC U GRADU 
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩