utorak, 4. listopada 2022.

Iz policije: Sažetak aktivnosti policije u prometu proteklog tjedna

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 14 prometnih nesreća, od kojih 3 s ozlijeđenim osobama i 11 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama su 3 sudionika u osobnim automobilima i jedan vozač motocikla lako ozlijeđeni. Dva vozača osobnih automobila i jedan putnik u osobnom automobilu su uzrokovali prometne nesreće sudjelujući u prometu pod utjecajem alkohola.
 
- Utvrđeni prekršaji

Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 231 prekršaj, od kojih 28 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 64 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 40 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 17 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, 3 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanja vozilom za vrijeme zabrane i dr.

Najveća brzina kretanja vozila je utvrđena u četvrtak u 23,25 sati na D-34 u Čađavičkom Lugu, a na dionici državne ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h je vozač osobnog automobila registarskih oznaka Slovenije upravljao brzinom od 113 km/h.
Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,95 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 51 godinu koji je upravljao vozilom u srijedu u 18,40 sati u Kapincima.

Tijekom proteklog tjedana su sukladno odredbama čl. 134. Prekršajnog zakona uhićena 2 vozača, od kojih jedan zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i jedan zbog upravljanja neregistriranim i neosiguranim vozilom pod utjecajem alkohola prije stjecanja prava na upravljanje. (PU virovitičko-podravska)

RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLEC U GRADU 
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩